Sunday, April 28, 2013

CONFUSED

Haiisssss. Setirisss ohh sa. Tapi yg pnting, drama is over. Folio sejarah siap liao, tinggal tu IC urg yg kami temubual lagi. Haisss. Tinggal folio Geo lg. Then stress is over. Ehh jap. Manada over, PMR baa! Dan bulan 5 ada exam lagi. huhuhuhuxx :( hope i can get good grades ohh. I'll study hard ! Tpi sejak akhir2 ni, i'm just so damn lazy. Pemalas btl. Blajar pun jarang2. haisss. knp la sa begini :( why cant i be more diligent. huhuhuxx. Ohyaaa, i had finally snapped out of it. I finally moved on :) Tlampau lmbt suda baru sa sedar ni. Why should i like him sdg kan dia kasi sakit hati sa teruk btl taun lalu ? Why should i keep hoping when deep down inside,i know, nothing will ever happen again between us. We will never talk to each other again. We're strangers now. He's just somebody that he used to know and that's the same for me. We're nothing now. And it will never be back to normal again. If this is what God plans to do, I'll accept it :) I just need to make my heart stronger. I feel like a fool to fall for his games. Hahaha. I dont know la if btl2 dia kasi main2 sy kaa tdk. tapi yg pnting i will NEVER EVER like him again. NO MORE! hahahaha. Smoga dia bahagia la lps ni. Because, pandang dia pun sa tdk akan sudah :') Sa tdamau kasi bodo2 diri sa sendiri san cipta fake hope utk diri sa sendiri. No more you okay. Mau anggap kau kawan pun susah. Sbp we're not even talking to each other ni. Tda suda bertegur sapa. Wakakaka. Baaa dari kau saja ba itu. Malas suda sy mau sakit hati gara2 itu. Malas suda sy mau kisah pasal kau. Sa mcm c budu saja ni. Senang2 kana kasi budu2. Skrng kunun sa tesuka kau balik gara2 flashback2 semua yg kau buat bkin sa happy dulu. Tapi puiiii la. Tiada guna. Mungkin kau cuma buat gtu saja2. Boring kali kau kan time tu. Tidapa baa. Mau juga sa hoping bnyk2. I ever wondered if you regret ka ? Hrp2 la. Lg pun kau kan bodo, tdk pndai ambil langkah apa2. tlampau palui takut kana ijik2 kawan2 kau kan. tulahh not mature. Hahahahaha. sepatutnya from the start, you should've said NO ba. Bkn mau main2 perasaan org lagi. Ishhh3. ada juga tu hukum karma. Smpai sa tergila2 kan kau lagi tu. puihhh la. sa mmng bodo ba mau suka kau. ishh3. Sorry laaa sbp sa ckp2 kau d internet bgini. Hrp2 kau tdk tebca la. Hahahaha. tkt juga sa lau tba2 satu hari kana jumpa blog sa tus kana baca. Tapi bgs la kalau kau tebaca. Supaya kau sedar . Hahahaha. Dan yg sa baru2 kasi brek tu, tu pun sbenarnya sa kasi brek dia gara2 tu urg yg sa tlampau tergila2 kan dulu. Because i thought to myself, there's no use being in a relationship with someone else, when your heart actually belong to someone else. Btl juga, tapi sa mmng bodo ba. Mcm sa lg c penjahat. I dont want to hurt other people's heart. Because i know how much it hurts. I felt it before. Tapi sa tkt pula, kalau sy yg tlampau mau jaga hati urg tus urg yg kasi sakit hati sa. ==" dunia2. Hahahaha. Confuse btl. I just don't know what to do anymore. I feel like i wanna stay single forever ba. Baru la sa tdk akan kasi sakit hati org, dan org pun tdk akan kasi sakit hati sa. Kan lg bgs gtu. Mcm trauma btl ba sa. Sa tkt btl kana kasi sakit hati. because i dont to feel that hurt for the second time anymore. I could die. Hahahaha. And my family is stressing me out. Tdk tahan. Sa mau PMR ba. kamu kasi stress sa lagi. Sa tda suka ada d rmh terus gara2 kamu. terus sa tdk dpt blajar. haisss. antahh. mamy sa pun bkin panas. eee antah la. sabar seja la. Tabah dgn senyuman. Hadapi semua dgn senyuman juga :) Baa k laa. so damn tired. tadi baru balik dari kk, terus sa buat folio -,- tapi ada hasil juga hehe. dpt juga sa jam g-shock warna biru yg baru,beg skul warna pink,casing tlefon warna pink dan baju baru hehehe. tapi sa berdosa sbp tdk pgi krisma :( haisss, ba k la bye blogggggg.

Monday, April 08, 2013

I don't know what to do anymore.

Well, lama sda tdk story2 sini. I want to say about capital A. Well, i fought a lot lately. Who cares anyway. Kin panas kan. Hahahaha. I'm tired of his attitude. He's just so damn childish. It's like i'm in a relationship with sa  5 years old. hahahaha. but nevermind. Now i'm confuse. Gara2 hari tu, ada dia buat yg bikin sakit hati. sa bilang sa ada kem dia tdk pcaya. dia bilang sa penipu. baaa dari sana la. gaduh ba. kin pnas btl. cam tai. gila baaa terus hilang ni feeling sa sama dia. ntah la. cepat btl hilang ni. siapa suruh dia juga. bnyk ba dia buat bkin sa hilang feeling sama dia. cepat btl terasa! tus suka btl buat janji2 sial. hahahaha. paduli la dia. sa pun tdatau. and i think im starting to like back someone who i learn to let go of. but i failed. too much memories with him. I'm just confuse. So damn confuse. I dont know what to do, cm xpndai jara2 oh sy ni. i like you CINA TUA, so much. you're really mature ba. Sangat. When i got problems,and i share it to you, you gave me great advice, that i still keep in my head until now. tapi kalau c capital A, ehh tukar la, pangako sayo pula, bila sa kasitau masalah psal ada urg bkin sbr gtu, bkn dia suru sy bersabar ba, dia mau trep kuat lg kunun. adada sa bilang. sa tida suka ohh bgni :( kalau la dia mcm  cina tua kan bgs. dia suru sbr lg. adada. ter'flashback2 ohhh pasal dulu2. aiyaaaa i miss you CINA TUA,i miss how close we used to be,i miss texting with you,i miss talking to you,i miss everything about you ba :( bikin fake hope ohh asal nmpk kau d skul, because our eyes always met. You know what, seriously, i cant breath when i saw you ba :( my heart race really fast. ntah la, sdh kau kasi kecewa sa tau lalu, ntah knp sa masi suka kau. kalau kau mau tau, sa gila ba, sa gila bayang pasal kau. yaa sa tau, menggelikan. kau tau ka, kau la urg pertama yg sa suka bgini lama. bkn crush la, terus terang LIKE la terus. Dari taun lalu lg ba. knp ni sy? sy pun tdatau. kau jampi2 sy kali hahahah tdaba palui. tus walaupun urg ckp kau buruk, sa tda terambil kisah sikit pun baa. dari taun lalu lgi. buli ka kau kasi sa satu peluang lg? tpi kcewa ba, kau ubah pkiran mau jd kwn saja, sbp gara2 kwn2 kau ijik2 kau :'( kecewa ba sa dpt tau pasal tu :'( huhuhuxx. tau2 kita jadi sdh lg tu :( kalau x, mmng sa jaga ohh relationship kita smpai bila2. sa tlampau ba suka kau. sa tlampau yg brabis. sa sdh cuba lupa kan kau ba. tpi tdk b'kesan. sa pg couple org lain without me moving on about you. dan sy btl2 la jeles nmpk kau rapat2 sma prmpuan lain ba :'( sangat2. sakit ohh hati sy