Sunday, May 05, 2013

:)

Haiii :* anu, kurang2 sda stress. drama suda habis, folio sej sda siap. tinggal hantar hari 1 lg. yeayyy. tinggal folio geo. Nda susah jga baitu. hrp2 la. amen. tus a week from nor, exam sem 1 sda. gudluck for me :* heee ohyaa I finally moved on :D akhirnyaaaaa. sejak sekian lama. hehehe. my feelings for that asshole is gone! Not completely la,sbp mmng masi ada tu perasaan peduli sikit2 kan ? hahaha. but yg pnting, tiada dia sda :D I don't get butterflies when i see him anymore. This moment is perfect :D sejak taun lalu i tried to move on, akhirnya tercapai juga hasrat sa selama ni. hehe :* biarla kami tdk b'lyn sda, buat apa jga sa mau belayan sama urg mcm tuu ? buang masa sa yg precious saajaa baa. Hahaha. Then finally, i realise, how stupid i was for leaving someone who really love and cares for me :') Then i realise how much i love him. But he never knew my real reason for leaving him. I really don't  know when will i tell him the truth. I feel really bad for him :'( i'm a bad person. Aiyaaa. I told him so many lies :( I made so many sin to him. Haisss, but when i left him, he still chase after me. Sometimes,i just don't understand my own feelings, do i really like him ? It's hard. I don't know anything now. Bila mcm yg tiada2 kan, manada feeling sa sama dia. kosong ba. empty. but i see him. i got so happy and crazy and get butterflies in my stomach. and he talks about another girl, it hurt me so much and makes me wanna cry. hahaha budu ni. Aishh anta kau. Sbenarnya kan, i really dont want to get involve to guy's life. I don't want to get near a guy, bkn la yg pigangpun tdk, but, i'd rather just be friends. I tired. I'm tired of being heartbroken. Heartbreaks after heartbreaks, i finally realise, i got so weak. Hal kecil saja pun kdg2 buat sa mcm mau menangis. Mungkin urg tngk sa mcm kuat kunun atau ganas, tau2 diam2 sa cepat sakit hati jga ba. Palui kan. hohoho bikin gali2 pantat ni haha. Lepas ni llki kan, sa serious ni, i don't want to get involve with any guy anymore. I'm so sick and tired of everything ni. I'm so damn tired ba. I just want a peaceful life with God,family and friends and  everyone around me. No boyfriend. I'm tired . Malas sa, mau stress2 gara2 llki ja, mau sakit2 hati knun, mau menangis2 lg, adeiii tulung la. Bikin gila ba. Sa btl2 mau move on ba. And lost contact sama c any , yg skrng tu. Supaya sa tdk gila pkir psal dia. Sa mau btl, tapi sa tkt. Sa tkt kalau dia jumpa urg lain :( sa masi suka dia. Yaa, kami masi lg b'contact mcm biasa ni, tp haritu ada sa tipu dia. Hahahaha. mmng pnjahat la sa :( sa tda tau sda ni. Baru sa sdar sa suka dia ni. Tpi kmi sda break. Aiyaaa, sa pun binggung. dia blg dia masi lg sayang sa knun. wakkakaka yuckksss. antah la kaye.  tapi hrp2 kisah psal dia cpt end. Biarlah lau dia ada org lain sda nti. Sa tlampau trauma ba sakit hati, sa takut btl. Because i really don't want to feel hurt anymore. Rusak batin sa ohh gara2 tu ja. But this is my life lessons kan. With out pain, we will never learn dia blg tu quotes. Ba ya la kaye. Sa trima saja dgn hati yg terbuka. Pain makes you stronger kan ? Baa, sakit hati mcm mna pun, i will survive kan ? tida juga mati terus ba. Ba yala, haisss. Sa pun tdatau mcm mna mau lari daripada ni urg. Haisss. Tngk ja la mcm mna nti. Hrp2 dia tebosan sda mau tunggu sa, tus dia cari urg lain. That's the best for him. Tiada guna dia mau kejar2 sa, sa kasi sakit hati dia seja. Buang masa dia saja. Sa tdk mau kasi susah dia jga. Ba okay la. Hrp2 dia tba2 berenti lyn sa la, biarlah, sa menangis b'mlm2. wakakakka. yg pnting after i mov e on. Bahagiaaa teruss. heeee ba k la. panat sa  taip2. kbye. :*

No comments:

Post a Comment