Sunday, April 28, 2013

CONFUSED

Haiisssss. Setirisss ohh sa. Tapi yg pnting, drama is over. Folio sejarah siap liao, tinggal tu IC urg yg kami temubual lagi. Haisss. Tinggal folio Geo lg. Then stress is over. Ehh jap. Manada over, PMR baa! Dan bulan 5 ada exam lagi. huhuhuhuxx :( hope i can get good grades ohh. I'll study hard ! Tpi sejak akhir2 ni, i'm just so damn lazy. Pemalas btl. Blajar pun jarang2. haisss. knp la sa begini :( why cant i be more diligent. huhuhuxx. Ohyaaa, i had finally snapped out of it. I finally moved on :) Tlampau lmbt suda baru sa sedar ni. Why should i like him sdg kan dia kasi sakit hati sa teruk btl taun lalu ? Why should i keep hoping when deep down inside,i know, nothing will ever happen again between us. We will never talk to each other again. We're strangers now. He's just somebody that he used to know and that's the same for me. We're nothing now. And it will never be back to normal again. If this is what God plans to do, I'll accept it :) I just need to make my heart stronger. I feel like a fool to fall for his games. Hahaha. I dont know la if btl2 dia kasi main2 sy kaa tdk. tapi yg pnting i will NEVER EVER like him again. NO MORE! hahahaha. Smoga dia bahagia la lps ni. Because, pandang dia pun sa tdk akan sudah :') Sa tdamau kasi bodo2 diri sa sendiri san cipta fake hope utk diri sa sendiri. No more you okay. Mau anggap kau kawan pun susah. Sbp we're not even talking to each other ni. Tda suda bertegur sapa. Wakakaka. Baaa dari kau saja ba itu. Malas suda sy mau sakit hati gara2 itu. Malas suda sy mau kisah pasal kau. Sa mcm c budu saja ni. Senang2 kana kasi budu2. Skrng kunun sa tesuka kau balik gara2 flashback2 semua yg kau buat bkin sa happy dulu. Tapi puiiii la. Tiada guna. Mungkin kau cuma buat gtu saja2. Boring kali kau kan time tu. Tidapa baa. Mau juga sa hoping bnyk2. I ever wondered if you regret ka ? Hrp2 la. Lg pun kau kan bodo, tdk pndai ambil langkah apa2. tlampau palui takut kana ijik2 kawan2 kau kan. tulahh not mature. Hahahahaha. sepatutnya from the start, you should've said NO ba. Bkn mau main2 perasaan org lagi. Ishhh3. ada juga tu hukum karma. Smpai sa tergila2 kan kau lagi tu. puihhh la. sa mmng bodo ba mau suka kau. ishh3. Sorry laaa sbp sa ckp2 kau d internet bgini. Hrp2 kau tdk tebca la. Hahahaha. tkt juga sa lau tba2 satu hari kana jumpa blog sa tus kana baca. Tapi bgs la kalau kau tebaca. Supaya kau sedar . Hahahaha. Dan yg sa baru2 kasi brek tu, tu pun sbenarnya sa kasi brek dia gara2 tu urg yg sa tlampau tergila2 kan dulu. Because i thought to myself, there's no use being in a relationship with someone else, when your heart actually belong to someone else. Btl juga, tapi sa mmng bodo ba. Mcm sa lg c penjahat. I dont want to hurt other people's heart. Because i know how much it hurts. I felt it before. Tapi sa tkt pula, kalau sy yg tlampau mau jaga hati urg tus urg yg kasi sakit hati sa. ==" dunia2. Hahahaha. Confuse btl. I just don't know what to do anymore. I feel like i wanna stay single forever ba. Baru la sa tdk akan kasi sakit hati org, dan org pun tdk akan kasi sakit hati sa. Kan lg bgs gtu. Mcm trauma btl ba sa. Sa tkt btl kana kasi sakit hati. because i dont to feel that hurt for the second time anymore. I could die. Hahahaha. And my family is stressing me out. Tdk tahan. Sa mau PMR ba. kamu kasi stress sa lagi. Sa tda suka ada d rmh terus gara2 kamu. terus sa tdk dpt blajar. haisss. antahh. mamy sa pun bkin panas. eee antah la. sabar seja la. Tabah dgn senyuman. Hadapi semua dgn senyuman juga :) Baa k laa. so damn tired. tadi baru balik dari kk, terus sa buat folio -,- tapi ada hasil juga hehe. dpt juga sa jam g-shock warna biru yg baru,beg skul warna pink,casing tlefon warna pink dan baju baru hehehe. tapi sa berdosa sbp tdk pgi krisma :( haisss, ba k la bye blogggggg.

No comments:

Post a Comment