Sunday, December 23, 2012

XD

I just realise something. I've just snapped out of it. Haha, my big bro yg kasi snap, we just got back from sunset mass at church, and kami sekeluarga pgi mkn d kadai, and like always, i accidently teased my lil bro, then mula la drg ijik2 sa ==" tba2 my big bro masuk campur. then the war began. selalu pun bgtu. Mesti drg ijik orang2 yg sy pernah suka wakakaka. Dua2 punya mulut daras btl. Mau2 ni sa menangis d kadai xD then they tease my old crush, yg sy t'gila2 kan tu. Wahahahaha. Budu, lucu btl drg. Then my big bro says "b'kumis2 lagi tu, entah kenapa mau pg suka cina tua *laughs* kau buta kali ni" waahahahha. and d sana sy t'snap. bnyk ni abg sepupu sy yg tau sa punya crush sepa tus ketawa2 ijik2, drg blg sa butakah. wahahahaha. okay, jahat oh drg. yaa, mmng dia tdk hensem. kdg2 sa t'geli sama diri sa sendiri sbp suka dia wahahaha punyaa jahat sa ==" kalu cantik == okayy, sorry2. tpi, mcm mna lagi, sa pernah benci dia kan. Ohyaa, i've gotten over him completely xD. I din't even think of him during holidays xD kecuali yg awal2 la hahaha. I feel freeeeeeee. Haahhaah. whenever lagu jiwang b'pasang mau temuntah sa dgr wakakaka. kin panas ni dgr xD apa lagi quotes yg jiwang2, lau dulu selalu sa mau baca brabis skrng, teda mood ohh langsung xD bahagia ohh bgini xD walaupun lonely sikit, tapi siok lg :D dpt lagi sa fokus ma Tuhan dan family sa. Teda lagi sy sikit2 sakit hati, sikit2 jeles2. hahaha. gete okay. waakakakka. I hope next year, i don 't fall in love with anyone :D i wanna focus on PMR!! if i can la. Sebab mana kita dpt jangka ni hati kan. Kdg2 pndai dtg kesundalan dia. Ni taun sedih ja saaaa. i cried 3 times for 3 different guys this year. gete kan xD non of my relationships lasts long. Ada yg belum lg jadi pun suda sa t'menangis2 == lemah betul. kin gali. palui. mcm budu ja mau menangis2 ==" biarlah tu, tu kisah 2012. that's why for 2013 no more falling for any bastard. I still have a long way to go in my life. I will meet Mr. Right when i grow up ! but rite now, yg palui2 ja tu. hahahaha. lucu ni sy tngk ory yg ckp kunun "FOREVER" , "INFINITE", "NOT MY FIRST BUT MY LAST" bla bla bla bnyk lg la. puihh laa tu semua. Cinta munyit ja ba tu. Ndabaaa, ada juga la yg kekal btl2 ;) tpi kebanyakkan tdk. hahaaha. Tapi sy jeles juga ni kdg2, org yg relationship dia smpai b'tahun2, tapi masi lg sweet xD. tapi teapa lahh. siapa lahh sa ni kan. gumuk. bejerawat ==" tapi ini lah sy. wakakak bnyk suda sa merapuhh. ba k bye. dtg lagi satu masalah =="

No comments:

Post a Comment